2818 1187 info@xpl.dk

Kunderne har ordet

EXPOLOADING har udført mange former for skiltning hos os siden 2008. Vi har fået mange gode og kreative løsninger til vore projekter og har været meget tilfredse med samarbejdet. Vi er sikre på at vore kunder bliver respekteret- og kommer med på råd. Vi vil gerne anbefale Jesper –og teamet bag EXPOLOADING

Erik Andresen

indehaver, Nybolig Erhverv Aarhus

Vi har i Nybolig Erhverv været utrolig tilfredse med den sparring og nærhed, som EXPOLOADING har lagt i de opgaver, de har udført for os. Der er utrolig stor forskel kvaliteten af de tilbagemeldinger man får fra sine leverandører. Men med EXPOLOADING har vi et kanongodt samarbejde omkring tingene. Og vi vil klart anbefale dem til storprint opgaver!

Heine Jensen

salgschef, Nybolig Erhverv Aarhus

PR3 har de sidste 4 år brugt EXPOLOADING som leverandør af storformatprint, skilteløsninger og folieløsninger. Hurtig og fleksibel levering, professionel sparring omkring mulige løsninger og attraktive priser er nogle af de egenskaber jeg nyder godt af. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til EXPOLOADING.

Thomas Petersen

Indehaver, PR3

Vi valgte EXPOLOADING som leverandør til nogle storformat printopgaver, efter anbefaling fra andre i branchen. Alt gik efter planen og det færdige resultat var meget tilfredsstillende. Det kan siges meget kort: hurtig og effektiv ekspedition med et resultat som vi er ovenud tilfredse med. EXPOLOADING

Jakob Conway

Indehaver, Blake & White

Gode råd er ikke dyre

Jesper Juel Jensen giver gerne en uforpligtende snak om hvad EXPOLOADING kan hjælpe dig med.

Ring direkte på

2818 1187

Se vores webshop

Se og bestil vores produkter direkte i vores webshop
Få inspiraton i vores webshop, hvor du kan se mange forskellige typer skilte, rammer, rollups, messesystemer, akryl displays, banner displays og meget mere.